Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1400 g wody
- 400 g zielonej soczewicy, suszonej
-
1
łyżeczka koncentrat bulionu warzywnego
of 1 kostka bulionu warzywnego (na 0,5 l), pokruszona - 100 g ryżu białego, długoziarnistego
- 15 g octu
- 50 g oliwy z oliwek
- 1 łyżeczka soli
- 1 łyżeczka koncentratu pomidorowego (optioneel)
- 200 g cebuli, pokrojonej w ósemki
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1590 kJ / 380 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 12 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Wegetariański gulasz z kapustą włoską, fasolą i pęczakiem
50min
Wegańskie Mac&Cheese z ziołową posypką
40min
Kotlety z kaszy gryczanej i czarnej fasoli
1h 10 min
Koshari (egipskie danie jednogarnkowe)
35min
Zapiekanka ziemniaczana (parmentier) z sosem bolońskim z bakłażana i soczewicy
1 godz. 35 min
Gulasz z zielonej soczewicy
55min
Fasolka po śródziemnomorsku
35min
Gulasz z soczewicy i pieczarek
45min
Gulasz z soczewicy i buraków
55min
Leczo wegańskie z czerwoną soczewicą
1h
Potrawka warzywna z ryżem
30min
Gulasz z soczewicy i batatów z pęczakiem
50min