Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1400 g wody
- 400 g zielonej soczewicy, suszonej
-
1
łyżeczka koncentrat bulionu warzywnego
of 1 kostka bulionu warzywnego (na 0,5 l), pokruszona - 100 g ryżu białego, długoziarnistego
- 15 g octu
- 50 g oliwy z oliwek
- 1 łyżeczka soli
- 1 łyżeczka koncentratu pomidorowego (optioneel)
- 200 g cebuli, pokrojonej w ósemki
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1590 kJ / 380 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 12 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Potrawka warzywna z ryżem
30min
Wegańskie chili
40min
Gulasz z soczewicy i buraków
55min
Wegetariański gulasz z kapustą włoską, fasolą i pęczakiem
50min
Dahl z mleczkiem kokosowym i szpinakiem
55min
Turecka zupa z czerwonej soczewicy i kaszy bulgur
30min
Pieczarki w wegańskim sosie masala
25 Min
Zupa pomidorowa z ryżem, soczewicą i szpinakiem
30min
Gulasz z zielonej soczewicy
55min
Wegańskie leczo z ryżem
45min
Gulasz z soczewicy i pieczarek
45min
Fasolka po śródziemnomorsku
35 Min