西洋菜猪骨汤

西洋菜猪骨汤

4.6 5 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u. 20min
8 人份

Ingrediënten

  • 猪骨 选龙骨最佳,切大块(见要诀)
    600 克
  • 西洋菜 切段
    100 克
  • 胡萝卜 切大块
    50 克
  • 玉米 切段
    50 克
  • 20 克
  • 蜜枣
    1 颗
  • 1300 克
  • (约1茶匙),依个人口味调整
    5 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 291.1 mg
Eiwitten 9.6 g
Calorieën 719.5 kJ / 172.1 kcal
Vetten 13.8 g
Vezels 0.3 g
Verzadigd vet 4.3 g
Koolhydraten 2.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...