Apparaten en accessoires
香菇腐竹排骨汤
Voorbereiding. 5min
Totaal 3u. 10min
6 人份
Ingrediënten
-
干香菇 洗净60 克
-
干腐竹 洗净60 克
-
猪排骨 切块(4 公分)500 克
-
水 额外准备浸泡香菇用1800 克
-
红枣 去籽,洗净30 克
-
龙眼干 (optioneel) 洗净20 克
-
绍兴花雕酒15 克
-
盐1 ½ 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
642 mg
Eiwitten
23 g
Calorieën
870 kJ /
208 kcal
Vetten
8 g
Vezels
2 g
Verzadigd vet
2 g
Koolhydraten
12 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
中式慢炖经典
13 recepten
Internationaal
Internationaal