香菇腐竹排骨汤

香菇腐竹排骨汤

4.7 12 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 3u. 10min
6 人份

Ingrediënten

  • 干香菇 洗净
    60 克
  • 干腐竹 洗净
    60 克
  • 猪排骨 切块(4 公分)
    500 克
  • 额外准备浸泡香菇用
    1800 克
  • 红枣 去籽,洗净
    30 克
  • 龙眼干 (optioneel) 洗净
    20 克
  • 绍兴花雕酒
    15 克
  • 1 ½ 茶匙

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 642 mg
Eiwitten 23 g
Calorieën 870 kJ / 208 kcal
Vetten 8 g
Vezels 2 g
Verzadigd vet 2 g
Koolhydraten 12 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...