猪筋炖软骨
TM6

猪筋炖软骨

2.5 (2 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 5 - 6 个 干猪筋 ,浸泡隔夜
  • 2200 克 水
  • 30 克 新鲜姜 ,拍扁
  • 2 支 青葱 ,切半
  • 1 茶匙 绍兴花雕酒
  • 20 克 食油
  • 60 克 小红葱
  • 4 个 蒜瓣 ,带皮,拍扁
  • 1 个 八角
  • 2 个 丁香
  • 400 克 猪软骨 ,切块(3公分)
  • 30 克 酱青
  • 30 克 黑酱油
    of 30 克 枣焦糖
  • 10 克 冰糖
  • 5 朵 干香菇 ,浸软,切半
  • 1 茶匙 盐 ,适量调味

Voeding
per 1 人份
Calorieën
837 kJ / 200 kcal
Eiwitten
19 g
Koolhydraten
13 g
Vetten
8 g
Verzadigd vet
2 g
Vezels
1 g
Natrium
1180 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten