Apparaten en accessoires
剁椒肉末蒸豆腐
Voorbereiding. 5min
Totaal 25min
3 人份
Ingrediënten
-
五花肉150 克
-
盐¼ 茶匙
-
剁椒35 克
-
料酒10 克
-
生抽10 克
-
老抽1 茶匙
-
姜2 片
-
嫩豆腐 切块300 克
-
水500 克
-
葱 切葱花10 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
11.2 g
Calorieën
1481 kJ /
354 kcal
Vetten
32.5 g
Vezels
1.9 g
Koolhydraten
3.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
食粤飘香
70 recepten
China
China