豆腐猪肉包菜卷

豆腐猪肉包菜卷

4.0 5 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 50min
8 个

Ingrediënten

  • 洋葱 切块,约3厘米
    60 克
  • 猪肉肉糜
    350 克
  • 1 颗
  • 嫩豆腐 或其他蔬菜(例: 菇类, 胡萝卜...)切碎
    75 克
  • 木薯粉
    2 茶匙
  • ¾ 茶匙
  • 白胡椒粉 适量
  • 1250 克
  • 包菜 (取大叶)
    8 片
  • 芹菜 (optioneel) 只取茎
    1 把
  • 蚝油
    10 克
  • 麻油
    ½ 茶匙
  • 酱油
    ½ 茶匙
  • 白胡椒粉
    少许

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 个

Natrium 143.6 mg
Eiwitten 13.2 g
Calorieën 637.3 kJ / 152.5 kcal
Vetten 9.7 g
Vezels 0.2 g
Verzadigd vet 68.3 g
Koolhydraten 2.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...