Apparaten en accessoires
豆腐猪肉包菜卷
Voorbereiding. 20min
Totaal 50min
8 个
Ingrediënten
-
洋葱 切块,约3厘米60 克
-
猪肉肉糜350 克
-
蛋1 颗
-
嫩豆腐 或其他蔬菜(例: 菇类, 胡萝卜...)切碎75 克
-
木薯粉2 茶匙
-
盐¾ 茶匙
-
白胡椒粉 适量
-
水1250 克
-
包菜 (取大叶)8 片
-
芹菜 (optioneel) 只取茎1 把
-
蚝油10 克
-
麻油½ 茶匙
-
酱油½ 茶匙
-
白胡椒粉少许
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 个
Natrium
143.6 mg
Eiwitten
13.2 g
Calorieën
637.3 kJ /
152.5 kcal
Vetten
9.7 g
Vezels
0.2 g
Verzadigd vet
68.3 g
Koolhydraten
2.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
巧用食材变美味
10 recepten
China
China