Compatibele versies
Calabacines dorados con salsa romesco (Hestan Cue™)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa romesco
- 130 g de aceite de oliva
- 50 g de almendras
-
1
chile cascabel, sin tallo ni semillas
of 2 chile ñora, seco, sin tallo ni semillas - 1 chile de árbol seco
- 100 g de cebolla, en trozos
- 2 dientes de ajo, pelados
-
2
jitomates bola, maduros y en cuartos
of 150 g de jitomate triturado - 20 g de vinagre
- 3 pizcas de pimienta negra molida
- ½ cdita de sal
Calabacitas
- 120 g de aceite de oliva
- 130 g de harina de trigo
- 50 g de queso parmesano, en trozos
- 110 g de pan molido
- 1 cda de perejil deshidratado
- 2 calabacitas
- 2 pizcas de sal
- 2 pizcas de pimienta negra molida
- 2 huevos batidos
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2560 kJ / 612 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 39 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 970 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vichyssoise
40min
Tartar dos salmones
20 Min
Salsa de cítricos y cilantro
20 Min
Humus
15 Min
Col al vapor (300 g) en cestillo
15 Min
Crêpes y más crêpes
1h 30min
Salsa Aurora (Bechamel con jitomate) TM6
15 Min
Caramelo salado
1h
Salsa pesto
10 Min
Sopa de cebolla TM6
55min
Tapenade de aceitunas negras
5min
Gazpacho
5min