![Pan etíope (Injera) Pan etíope (Injera)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/24ec1781-4184-4f15-9188-5b1c7f0add9d/Derivates/becc9b5c-b534-4a28-bb24-2eadba9aed89.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de harina de teff
- 500 g de agua
- 2 pizcas de sal
- aceite de girasol (optioneel)
- Voeding
- per 8 piezas
- Calorieën
- 3840.9 kJ / 918 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 183 g
- Vetten
- 6 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 20 g
- Natrium
- 325 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Guiso de lentejas etíope (Misir wat)
35min
Curry en polvo etíope (Berbere)
5 min
Curry de coco y garbanzos con arroz de brócoli
13h 10min
Guiso de arroz, lentejas y espinaca
50min
Chutney de mango y chile cascabel
15 Min
Sopa de cilantro
1 godz. 20 min
Pan etíope (Injera)
49 Std.
Risotto de cebada perlada
1 godz.
Papilla de garbanzos, cilantro y jitomate
1 godz. 10 min
Croquetas de moros con cristianos
45 min
Crema de betabel
40min
Crema de zanahoria con coco y jengibre
30min