Apparaten en accessoires
Pan etíope (Injera)
Voorbereiding. 20min
Totaal 48u. 25min
8 piezas
Ingrediënten
-
250 g de harina de teff
-
500 g de agua
-
2 pizcas de sal
-
aceite de girasol (optioneel)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 8 piezas
Natrium
325 mg
Eiwitten
33 g
Calorieën
3840.9 kJ /
918 kcal
Vetten
6 g
Vezels
20 g
Verzadigd vet
1 g
Koolhydraten
183 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
MUNDO THERMOMIX VI
15 recepten
Mexico
Mexico
Misschien vind je het ook leuk...
Rollos veganos de verano
35min
Borrsht frío
2u. 35min
Siete especias japonesas (Shichimi togarashi)
45min
Zatar - Oriente Próximo
5min
Pan especiado libanés (Mankoush) - Líbano
3u. 20min
Berenjenas glaseadas con miso (Nasu dengaku)
1u.
Tzatziki (dip de yogur y pepino)
10u. 5min
Estofado Africano occidental de maní
50min
Sopa de poro con hojaldre
45min
Sopa de pollo y leche de coco (Tom kha kai) - Tailandia
45min
Curry de espinaca y queso fresco
13u.
Sopa asiática de champiñones al curry (sin gluten)
25min