Falafelpanerte egg med yoghurtsaus

Falafelpanerte egg med yoghurtsaus

5.0 2 beoordeling
Voorbereiding. 30min
Totaal 50min
6 porsjoner

Ingrediënten

Egg
  • egg, medium kalde
    6
  • vann for å fylle opp til 1 l
Yoghurtsaus
  • yoghurt naturell
    400 g
  • limesaft
    15 g
  • honning
    10 g
  • kardemomme, malt
    1 ts
  • malt svart pepper
    1 ts
  • salt
    1 ts
Falafel
  • vårløk delt i ringer (1 cm)
    110 g
  • hvitløksfedd
    3
  • koriander, fersk kun blader
    4 kvister
  • persille, fersk kun blader
    4 kvister
  • eggeplomme
    1
  • hvite kikerter, på boks drenert
    400 g
  • olivenolje
    20 g
  • sitronsaft ferskpresset
    20 g
  • koriander, malt
    1 ts
  • spisskummen, malt
    1 ts
  • salt
    1 ts
  • hvetemel
    40 g
  • bakepulver
    1 ts
  • brødsmuler, tørket
    40 g
  • frityrsteke olje til steking
    1500 g

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porsjon

Natrium 563.3 mg
Eiwitten 15.2 g
Calorieën 1695.8 kJ / 405.3 kcal
Vetten 24.3 g
Vezels 5.8 g
Verzadigd vet 4.5 g
Koolhydraten 33.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...

Alles tonen