Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Keksteig
- 550 g Weizenmehl, universal, etwas mehr zum Bemehlen
- 10 g Backpulver
- 300 g Butter, kalt, in Stücken
- 220 g Staubzucker
- 10 g Vanillezucker
- 1 Ei (Größe M)
-
1
EL Schlagobers, kalt
of 1 EL Milch
Frischkäse-Buttercreme
- 400 g Mascarpone, kalt
- 250 g Magertopfen, kalt
- 175 g Frischkäse (Doppelrahm-Fettstufe), kalt
- 30 g Vanillepaste
- 300 g Butter, zimmerwarm, in Stücken
- 250 g Staubzucker
Fertigstellung
- Obst, Schokolade, Macarons, Kekse oder Blumen zum Dekorieren.
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2243 kJ / 536 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 36 g
- Verzadigd vet
- 22 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 171 mg
Alternatieve recepten
Macarons mit Marzipan-Himbeer-Füllung
2h
Naked Cake mit Himbeeren und Ganache
10 Std. 15 Min
Erdbeer-Rhabarber-Torte mit Schokoladenbiskuit und Mascarpone-Topfencreme
4 Std. 30 Min
Oster-Cupcakes
1h 10 min
Schoko Drip Cake mit Ganache und Amarenakirschen
3u. 40min
Naked-Erdbeer-Drip-Cake
5h
Baby-Cake pops
3u. 30min
Cheesecake am Stiel
5h 30 min
Luftige Topfentorte mit Himbeerfüllung
13u.
Welcome Baby Torte
3u. 30min
Schokoladenguss
10min
Schokomousse-Biskuitroulade
2h 30 min