Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Keksteig
- 550 g Weizenmehl, universal, etwas mehr zum Bemehlen
- 10 g Backpulver
- 300 g Butter, kalt, in Stücken
- 220 g Staubzucker
- 10 g Vanillezucker
- 1 Ei (Größe M)
-
1
EL Schlagobers, kalt
of 1 EL Milch
Frischkäse-Buttercreme
- 400 g Mascarpone, kalt
- 250 g Magertopfen, kalt
- 175 g Frischkäse (Doppelrahm-Fettstufe), kalt
- 30 g Vanillepaste
- 300 g Butter, zimmerwarm, in Stücken
- 250 g Staubzucker
Fertigstellung
- Obst, Schokolade, Macarons, Kekse oder Blumen zum Dekorieren.
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2243 kJ / 536 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 36 g
- Verzadigd vet
- 22 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 171 mg
Alternatieve recepten
Vanille-Erdbeer Cupcakes mit rosa Swiss Meringue
2h 20min
Pizzaschnecken
1 godz. 30 min
Oster-Cake-Pops
4h 40min
Naked Cake mit Himbeeren und Ganache
10 Std. 15 Min
Welcome Baby Torte
3h 30min
Baby-Cake pops
3h 30min
Oster-Cupcakes
1 godz. 10 min
Number Cake 10 Jahre Thermomix® Österreich
5 Std.
Zitronen-Cupcakes mit Heidelbeer-Frischkäse-Buttercreme
1 godz. 30 min
Himbeer-Mousse-Torte
5 Std. 45 Min
Geburtstags-Numbercake
2h 20min
Lettercake/Numbercake
2h 20min