Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Himbeer-Fruchteinlage (am Vortag zubereiten)
-
1
Päckchen Gelatine, gemahlen (9 g)
of 6 Gelatineblätter - 6 EL Wasser, kalt
- 400 g Himbeeren
- 50 g Zucker
Biskuitböden (am Vortag zubereiten)
- 80 g Weizenmehl, glatt
- 15 g Speisestärke
- ½ TL Backpulver
- 4 Eier (Größe M)
- 50 g Feinkristallzucker
- 1 Prise Salz
Topfencreme und Fertigstellung
- 3 Gelatineblätter
- 580 g Schlagobers, gekühlt
- 60 - 80 g Feinkristallzucker
- 250 g Magertopfen
- 1 Päckchen Sahnesteif
- 2 EL Staubzucker, gesiebt
- 60 - 80 g Himbeeren, für die Dekoration
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1336 kJ / 319 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 102 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Herzkuchen mit Schokomousse
5 Std.
Erdbeer-Rhabarber-Torte mit Schokoladenbiskuit und Mascarpone-Topfencreme
4h 30min
Naked-Erdbeer-Drip-Cake
5 Std.
Karottentorte mit Zuckerguss
3hod. 10min
Mohn-Topfen-Obers-Herzkuchen
5 Std.
Osternest aus Germteig
2u.
Mini-Schaumrollen
1u. 40min
Schokomousse-Biskuitroulade
2 Std. 30 Min
Nusstorte mit Buttercreme
17h
Lebkuchen mit Zuckerglasur
25h 30min
Nutella-Schnitte
2u.
Schnelle Biskuitroulade
30 Min