Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Schoko-Biskuit
- 5 Eier (Größe M)
- 130 g Feinkristallzucker
- 1 Prise Salz
- 50 g Weizenmehl, glatt
- 50 g Maisstärke
- 25 g Kakaopulver, ungesüßt
- 30 g neutrales Öl
Schokomousse
- 300 g Schlagobers, gekühlt
-
150
g Mascarino, gekühlt
of 150 g Mascarpone, gekühlt - 40 g Milch
- 150 g dunkle Schokolade, 70 % Kakao, in Stücken
-
100
g Haselnussmus
of 100 g Haselnussnougat - 20 - 40 g Rum (optioneel)
- Haselnusskrokant, zum Dekorieren
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1623 kJ / 388 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Marillen-Schoko-Nusskuchen
1 godz. 10 min
Marillenkuchen
1 godz. 10 min
Schokomousse-Weichsel-Törtchen
3h 20min
Nusstorte mit Buttercreme
17 Std.
Wiener Rehrücken
3h 40min
Tante Poldis Nussgugelhupf
1 godz. 30 min
Tiramisu Torte
6 Std. 40 Min
Tiroler Joghurttorte mit Schwarzbeeren
3h 40min
Schoko-Marmorgugelhupf
1 godz. 40 min
Eva's Sachertorte
1 godz. 40 min
Biskuitroulade mit Erdbeer-Topfen-Fülle
4 godz. 35 min
Schnelle Biskuitroulade
30min