Compatibele versies
Petits pains farcis à la tomate cerise et au poivron
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 130 g d'eau, et un peu pour la cuisson
- 130 g de lait
- 500 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 10 g de sel
- 40 g d'huile d'olive
- 15 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 150 g de fromage de chèvre frais, type Petit Billy®
- 150 g de poivron rouge ou jaune, coupé en brunoise
- 20 tomates cerise, coupées en deux
- 2 c. à soupe bombées de graines de pavot (optioneel)
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 394.8 kJ / 93.9 kcal
- Eiwitten
- 3.4 g
- Koolhydraten
- 12.8 g
- Vetten
- 2.9 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 186.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Empanadillas
45 Min
Miniclub-sandwichs
1 Std. 30 Min
Samoussas à la tomate et à la ricotta
35 Min
Boulettes courgette-mozzarella
45 Min
Tartelettes aux crabes et crevettes
1 Std. 10 Min
Rolls de mozzarella à l'ail et aux champignons
3 Std.
Samoussas au colin
50 Min
Flammekueche au chèvre et oignon rouge
1 Std. 55 Min
Panini roquette-mimolette
2 Std. 30 Min
Calzone chèvre et miel
2 Std. 15 Min
Pizza poivron chèvre et chorizo
2 Std.
Pizzadillas
45 Min