Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 克 西葫芦 ,切2×3厘米块
- 30 克 京葱 ,切3厘米段
- 20 克 油
- 5 克 盐 (约1茶匙)
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- 80 - 120 克 中筋面粉 (见要诀)
- 2 颗 鸡蛋(约53-63克)
- 4 颗 蒜头
- 30 克 生抽
- 10 克 醋
- 10 克 麻油
- 30 克 矿泉水
- 适量 油 ,煎饼用
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 896.5 kJ / 214.5 kcal
- Eiwitten
- 7.5 g
- Koolhydraten
- 23.4 g
- Vetten
- 10.2 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 1040.2 mg