Apparaten en accessoires
椒盐桃酥
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u.
15 片
Ingrediënten
-
核桃仁80 克
-
低筋面粉160 克
-
鸡蛋 (63-73克)1 颗
-
玉米淀粉30 克
-
细砂糖60 克
-
泡打粉 约2-3克½ 茶匙
-
小苏打 食用小苏打,约2-3克½ 茶匙
-
花生油90 克
-
花椒粉 约2克1 茶匙
-
盐 约2-3克½ 茶匙
-
黑芝麻 装饰用少许
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 片
Natrium
128 mg
Eiwitten
2.1 g
Calorieën
650.4 kJ /
155.6 kcal
Vetten
9.6 g
Vezels
0.8 g
Verzadigd vet
1.4 g
Koolhydraten
15.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
中式糕点
10 recepten
China
China