野菇燒豆腐

野菇燒豆腐

3.8 4 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
2 人份

Ingrediënten

  • 洋蔥 切塊(約3公分)
    50 克
  • 10 克
  • 新鮮綜合菇類 切丁(約1.5公分)
    150 克
  • 牛番茄 切大塊(約1.5公分)
    100 克
  • 素蠔油
    20 克
  • 20 克
  • 板豆腐 切塊(約1.5公分)
    200 克
  • 秋葵 去蒂頭,切斜段
    80 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 592.4 mg
Eiwitten 12.8 g
Calorieën 871.6 kJ / 208.3 kcal
Vetten 8.7 g
Vezels 4.9 g
Verzadigd vet 4265.4 g
Koolhydraten 21.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...