野菇燒豆腐
TM6 TM5

野菇燒豆腐

3.7 (3 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 50 克 洋蔥 ,切塊(約3公分)
  • 10 克 油
  • 150 克 新鮮綜合菇類 ,切丁(約1.5公分)
  • 100 克 牛蕃茄 ,切大塊(約1.5公分)
  • 20 克 素蠔油
  • 20 克 水
  • 200 克 板豆腐 ,切塊(約1.5公分)
  • 80 克 秋葵 ,去蒂頭,切斜段

Voeding
per 1 人份
Calorieën
871.6 kJ / 208.3 kcal
Eiwitten
12.8 g
Koolhydraten
21.4 g
Vetten
8.7 g
Verzadigd vet
4265.4 g
Vezels
4.9 g
Natrium
592.4 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten