Apparaten en accessoires
玉米筍炒青江菜
Voorbereiding. 10min
Totaal 20min
2 人份
Ingrediënten
-
苦茶油10 克
-
嫩薑 切絲10 克
-
玉米筍 切斜片(約1.5公分)100 克
-
青江菜 切段(約5公分)200 克
-
紅蘿蔔 去皮,切絲80 克
-
鹽¼ 茶匙
-
糖¼ 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
242.8 mg
Eiwitten
2.2 g
Calorieën
324.9 kJ /
77.7 kcal
Vetten
5.2 g
Vezels
2.8 g
Verzadigd vet
4198 g
Koolhydraten
6.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
產後補給站
57 recepten
Taiwan
Taiwan