Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa madre de trigo
- 150 g agua
- 20 g de pie de masa de trigo
- 150 g de harina de fuerza
Masa principal
- 200 g de agua fría
- 400 g de harina de fuerza
- 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
- 15 g de aceite de oliva (y algo más para engrasar)
- 2 cucharaditas de sal (10-12 g)
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 3071 kJ / 734 kcal
- Eiwitten
- 22.4 g
- Koolhydraten
- 135.7 g
- Vetten
- 9.7 g
- Verzadigd vet
- 1.2 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 1594.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan de molde con masa madre
16j 45 menit
Masa madre de manzana y trigo
48 Std. 20 Min
Pan greñado art
3 Std. 30 Min
Pan gallego con masa madre
15 Std. 30 Min
Chapata con masa madre
17h
Pan de trigo con masa madre
15h
Pan rústico de higos y aceitunas
2 Std. 15 Min
Hogaza de trigo, centeno y especias con masa madre
16h 30min
Pan payés con masa madre
16 Std.
Pan pide turco (Pide ekmek) - Turquía
3h 40min
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15 godz. 20 min
Pan persa (Naan barbari) - Irán
2h 45min