Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Poolish
- 175 g de agua
- 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
- 175 g de harina de fuerza
Masa
- 1 cucharadita de aceite (para engrasar)
- 175 g de agua fría
- 120 g de harina integral
- 200 g de harina de fuerza
- 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
- 2 cucharaditas rasas de sal (10-12 g)
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 1199 kJ / 286 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 1.2 g
- Vezels
- 4.8 g
Alternatieve recepten
Panecillos artesanos
1h 30min
Panecillos de leche
4 Std. 30 Min
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15 Std. 20 Min
Baguettes parisiennes
15 Std. 30 Min
Chapata con masa madre
17 godz.
Hogaza de centeno con masa madre en banneton
16h 45min
Pan de trigo con masa madre
15 godz.
Pan de molde con masa madre
16h 45min
Pan Venecia
17h 10min
Hogaza de trigo, centeno y especias con masa madre
16h 30min
Pan payés con masa madre
16 Std.
Pan gallego con masa madre
15 Std. 30 Min