Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Poolish
- 175 g de agua
- 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
- 175 g de harina de fuerza
Masa
- 1 cucharadita de aceite (para engrasar)
- 175 g de agua fría
- 120 g de harina integral
- 200 g de harina de fuerza
- 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
- 2 cucharaditas rasas de sal (10-12 g)
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 1199 kJ / 286 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 1.2 g
- Vezels
- 4.8 g
Alternatieve recepten
Pan gallego con masa madre
15h 30min
Pan de trigo con masa madre
15h
Pan retorcido con masa madre
16h
Baguettes parisiennes
15h 30min
Pan payés con masa madre
16h
Pan de molde 100% integral con masa madre
15h
Hogaza de centeno y espelta con suero de leche
17h
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15h 20min
Pan rústico suizo (larga fermentación)
25h 20min
Pan raíz de parmesano, aceitunas y nueces con masa madre (larga fermentación)
23 Std.
Chapata con masa madre
17h
Pan Venecia
17 Std. 10 Min