Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g d'huile d'olive
- 15 g de beurre
- 4 souris d'agneau
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier
- 300 g de cidre brut
- 200 g d'eau
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- 500 g de pommes de terre, détaillées en cubes (2 cm)
- 400 g de petits pois frais
- 50 g de crème liquide 35% m.g.
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4385 kJ / 1044.8 kcal
- Eiwitten
- 118.8 g
- Koolhydraten
- 42.3 g
- Vetten
- 37.5 g
- Verzadigd vet
- 14 g
- Vezels
- 24.5 g
- Natrium
- 684 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Navarin d'agneau
1 Std. 15 Min
Souris d'agneau à l'orange et aux épices
1h 40min
Poulet basquaise
50 min
Agneau des Pyrénées aux haricots tarbais
13 godz. 50 min
Plat : cailles farcies aux pommes et aux pruneaux
1h 45min
Bœuf bourguignon
1h 40min
Escalope de veau à la normande
1 godz.
Couscous royal
1h 20min
Sauté d'agneau aux légumes
45min
Lapin chasseur et pommes de terre sautées
1h 30min
Pot-au-feu
1sa 35 dk
Bœuf bourguignon (mode cuisson lente)
12h