Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g d'eau
- 2 pincées de sel
- 125 g de blé précuit, type Ebly®
- 200 g de petits pois frais
- 500 g de coques fraîches, préalablement dégorgées
- 15 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- 100 g de crème liquide 35% m.g.
- 30 g de jus de citron
- 100 g de tomates cerise, coupées en quatre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 902.2 kJ / 215.2 kcal
- Eiwitten
- 14.2 g
- Koolhydraten
- 19.2 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 4.2 g
- Vezels
- 8.5 g
- Natrium
- 187.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Coques aux herbes, chantilly Passion
30 min
Soupe Pho aux spaghetti de radis daïkon
Geen beoordelingen
Sorbet aux pêches et au basilic
10min
Glace melon-pastis et gressins au sésame
2h
Houmous de petit pois aux orties, vapeur de coques aux herbes fraîches par Eric Guérin
1h
Sablés aux cerises et aux noix
1 godz. 20 min
Plateau apéritif de poissons fumés et gressins
3h
Recette du chef Eric Guérin : Lotte champignons noisettes, panais, jus de champignon sarrasin et condiment ail
1 godz. 30 min
îles flottantes et coulis de pêches à la verveine
35 min
Soufflé au sabre
1h
Rillettes de merlu et chorizo doux
12h
Tarte citron vert, basilic et estragon
12h 40 min