Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Streusel
- 250 g Mehl
- 200 g Butter, kalt, in Stücken
- 120 g Zucker
- 1 Prise Salz
Teig und Fertigstellung
- 250 g Butter, weich, in Stücken
- 130 g Zucker
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 5 Eier
- 50 g Milch
- 400 g Mehl
- 1 Pck. Backpulver
- 1000 - 1200 g Obst (z. B. Äpfel, Kirschen oder Pflaumen), in mundgerechten Stücken
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1461 kJ / 349 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 86 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Apfelfleck mit Streusel
1 Std. 40 Min
Erdbeer-Puddingkuchen
1h
Osterhase
45min
Gedeckter Apfelkuchen
1h 30min
Schokokusstorte
6 godz.
Luftige Topfentorte mit Himbeerfüllung
13h
Nuss-Sahne-Torte
8h
Erdbeer-Pudding-Blechkuchen
2h
Vanille-Buttercreme-Torte mit Marzipandecke
3h
Goldtröpfchen-Käsekuchen
3h 30min
Schoko-Sahne-Torte
6 godz.
Apfelkuchen satt
1h 30min