Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Streusel
- 250 g Mehl
- 200 g Butter, kalt, in Stücken
- 120 g Zucker
- 1 Prise Salz
Teig und Fertigstellung
- 250 g Butter, weich, in Stücken
- 130 g Zucker
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 5 Eier
- 50 g Milch
- 400 g Mehl
- 1 Pck. Backpulver
- 1000 - 1200 g Obst (z. B. Äpfel, Kirschen oder Pflaumen), in mundgerechten Stücken
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1461 kJ / 349 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 86 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Italienischer Zitronenkuchen
45 min
Zimtschnecken
2h 30 min
Gedeckter Apfelkuchen
1h 30min
Rhabarber-Erdbeer-Streusel-Kuchen
2h 30 min
Erdbeerkuchen mit Erdbeerguss
1h 15 min
Rhabarberkuchen mit Streuseln
1h 30min
Heidelbeer-Schmand-Hefekuchen
2u. 50min
Apfelfleck mit Streusel
1 Std. 40 Min
Erdbeer-Pudding-Blechkuchen
2h
Obstkuchen
1h
Sonntagsgugelhupf
1h 5 min
Zwetschgen-Streusel-Kuchen
1h