Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 250 g Milch
- 40 g frische Hefe, grob zerbröselt
- 100 g Butter, in Stücken
- 80 g Zucker
- 600 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 Ei
- 2 Prisen Salz
Füllung und Fertigstellung
- 250 g Nüsse, ganz, gemischt
- 150 g Vollmilch-Schokolade, in Stücken
- 2 Äpfel, in Stücken
- 80 g Zucker
- 1 geh. TL Zimt
- 1 Eigelb
- 1 EL Milch
- Puderzucker zum Bestäuben
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 894 kJ / 213 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 23 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Nuss-Striezel
2h 10min
Streuselzopf
1h 30min
Nuss-Striezel
1h 30min
Brioche mit Cremelikör
5h
Zwetschgenschnecken mit Bienenstichkruste
3 Std.
Mohn-Quark-Schnitten
1h 30min
Rosinenschnecken
2u. 20min
Apfel-Pudding-Schnecken mit Streuseln
2h
Nusskipferl
2h
Apfel-Schnecken
4h
Zwetschgen-Hefe-Taler mit Haselnuss-Streuseln
2h
Marmorierter Birnen-Kuchen
1h