Compatibele versies
Gefüllte Buchteln mit Walnuss-Honig-Kruste und Vanillesauce
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig und Walnuss-Honig-Kruste
- 280 g Milch
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 90 g Zucker
- 500 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Ausstreuen
- 1 Ei
- 150 g Butter, in Stücken
- 2 Prisen Salz
- 12 TL Aprikosenmarmelade
- 100 g Walnusshälften
- 40 g Honig
Vanillesauce und Fertigstellung
- ½ Vanilleschote
- 50 g Zucker
- 1 Prise Salz
- 300 g Milch
- 4 Eigelb
- 5 g Speisestärke (optioneel)
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1873 kJ / 447 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 2.1 g
Alternatieve recepten
Mohn-Aprikosen-Kranz
1h 30min
Heidelbeer-Hefeschnecken mit Frischkäse-Guss
3h
Franzbrötchen-Auflauf
40min
Apfel-Nuss-Kranz
2 Std. 15 Min
Kärntner Reindling mit Vanillepudding
2h 45min
Birnen-Topfenstrudel mit Vanillesauce
2h
Topfenpalatschinken
1h 30min
Mohnblume
2h 20min
Buchteln mit Vanillesauce
1 Std. 40 Min
Apfel-Pudding-Taschen
1 Std. 40 Min
Nussstrudel
2 Std. 30 Min
Nusskipferl
2h