Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Biskuit
- 4 Eier
- 100 g Zucker
- 1 Prise Salz
- 50 g Mehl
- 40 g Speisestärke
- 20 g Kakao
- 1 gestr. TL Backpulver
Füllung und Fertigstellung
- 250 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 50 g Zucker
- 30 g gebrauchsfertige Gelatine (z. B. Gelatine fix oder Sofort Gelatine) für 500 ml Flüssigkeit
- 250 g Vanillejoghurt
- 200 g Erdbeeren, frisch, in Würfeln (1 cm), und etwas mehr zum Garnieren
- 80 g Zartbitter-Schokolade, in Stücken
- 1 EL Rapsöl
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 809 kJ / 193 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 71 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Erdbeer-Streusel-Taler
2 godz. 20 min
Erdbeer-Maulwurfkuchen
5 Std.
Erdbeer-Eierlikör-Torte
5 Std.
Windbeutel-Erdbeer-Torte
10h
Erdbeer-Stracciatella-Schmandschnitten
2 godz. 30 min
Tiramisu-Torte
5 Std.
Möhren-Pfirsich-Torte
6 Std.
Himbeer-Mascarpone-Torte
3 Std.
Cremiger Erdbeer-Käsekuchen
9sa 35 dk
Apfel-Tiramisu-Torte
9h 30min
Marmorierter Birnen-Kuchen
1 godz.
Zwetschgen-Streusel-Kuchen
1 godz.