Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g Butterschmalz
- 200 g Äpfel (mit festem Fleisch, z. B. Granny Smith, Fuji, Pink Lady), geschält, in Stücken (3,5 cm)
- 50 g Zucker
- ¼ TL Zimt
- 200 g Apfelsaft
- 15 g Zitronensaft
- 20 g Vanillepuddingpulver
- 1 EL Rum
- 1 Pck. Blätterteig, frisch (275 g), z. B. von Tante Fanny
- 1 Ei, verquirlt, zum Bestreichen
- Puderzucker zum Bestäuben
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1286 kJ / 307 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Topfenmäuse
1u.
Kirschtaschen
1u.
Apfel-Streusel-Kuchen vom Blech
4 Std. 15 Min
Garstner Drahdiwaberl (Nussstangerl)
2u. 45min
Puddingbrezeln
3u.
Erdbeer-Streusel-Taler
2h 20min
Apfel-Schnecken
4 Std.
Apfelschnitten
2u.
Erdbeer-Pudding-Blechkuchen
2u.
Gefüllte Buchteln mit Walnuss-Honig-Kruste und Vanillesauce
1u. 30min
Nusskipferl
2u.
Buchteln mit Vanillesauce
1u. 40min