Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Farofa
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 130 g di cipolla rossa a pezzi
- 500 g di farina di manioca
- 1 pizzico di sale
Feijoada
- 5 g di foglie di prezzemolo fresco, lavate
- 150 g di cipolla rossa a pezzi
- 2 spicchi di aglio
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di pancetta affumicata a cubetti
- 100 g di salsiccia di maiale stagionata, a fette
- 500 g di acqua
- 1 foglia di alloro secca
- 200 g di guanciale di maiale a cubetti
- 300 g di costine di maiale
- 5 g di sale
- 300 g di fagioli neri secchi, ammollati (vedere consigli)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 4063.5 kJ / 971.2 kcal
- Eiwitten
- 35.2 g
- Koolhydraten
- 75.9 g
- Vetten
- 57.7 g
- Verzadigd vet
- 11.1 g
- Vezels
- 5.1 g
- Natrium
- 2.2 mg
Alternatieve recepten
Goulash alla birra doppio malto
1h 15 min
Scrambled eggs sottovuoto
40min
Zuppa di pollo, crauti e fagioli bianchi
1u.
Agnello a vapore alla marocchina con cous cous
1u.
Zuppa di lenticchie gialle con polpette e dessert crema Solero
40min
Dal makhani
Geen beoordelingen
Cosce d'anatra a Cottura Lenta glassate
20h 30min
Pollo piccante allo zenzero
45min
Milkshake al burro di arachidi
15min
Pasta con Chicken Tikka Masala
45min
Chicken Kottu
30min
Pollo katsu con curry e riso
1h 40min