Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa
- 200 g água
- 50 g azeite
-
25
g fermento de padeiro fresco
of 2 c. chá de fermento de padeiro seco (8 g) - 400 g farinha tipo 65
- 1 c. chá de sal
Recheio
- 100 g queijo mozarela cortado em pedaços
- 40 g azeite, mais q.b. p/ regar
- 120 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 200 g polpa de tomate
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 500 g carne picada
- Orégãos q.b. p/ polvilhar
- Farinha tipo 65 q.b. p/ polvilhar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2098.4 kJ / 501.5 kcal
- Eiwitten
- 21.4 g
- Koolhydraten
- 41.3 g
- Vetten
- 27.7 g
- Verzadigd vet
- 8.1 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 752.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Piza rápida de peperoni
1 Std.
Piza de atum
1 Std. 30 Min
Piza a metro
1 Std. 10 Min
Piza de restos
4h 40 min
Piza 4 estações
1 Std.
Piza de chouriço, mozarela e rúcula
55 min
Pães de leite ao vapor com chocolate
3 Std. 30 Min
Lasanha
1 Std. 10 Min
Strogonoff
40min
Piza afrodisíaca
1 Std.
Piza de Nápoles
50 Min
Piza bolonhesa fechada
1h 15min