Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g salsa
- 250 g cebola cortada em pedaços
- 3 dentes de alho
- 100 g azeite
- 70 g polpa tomate
- 400 g bacalhau demolhado e desfiado
- 1 folha de louro
- 1 ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- ½ c. chá de piripíri
- 1000 g leite
- 120 g farinha
- 50 g manteiga
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 0 kJ / 322 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 20 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Soufflé de bacalhau e tomate seco
1h
Empadão de bacalhau
1h 10min
Bacalhau de Natal
1 godz. 15 min
Bacalhau da consoada gratinado
1 godz. 15 min
Bacalhau espiritual
50min
Bacalhau no forno com esparregado de brócolos
1 Std. 35 Min
Crepes de bacalhau
1 godz. 15 min
Bacalhau à Soutelo
25min
Bacalhau com espargos e camarão
1h
Empada de bacalhau e camarão com molho italiano
1h
Embrulhos de pescada e presunto gratinados com esparregado de ervilhas
1 Std. 5 Min
Açorda de bacalhau com tomate
25min