Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Almôndegas
- 20 g sobras de pão
- 50 g cebola
- 1 ovo
- 450 g atum em lata escorrido
- 1 pitada de sal
- 1 c. chá de orégãos
- 1 pitada de pimenta
- Azeite q.b.
Molho e arroz
- 100 g cebola
- 1 dente de alho
- 30 g azeite
- 400 g tomate cortado em pedaços
- 30 g vinho branco
- 600 g água
- 1 ½ c. chá de sal
- 350 g arroz agulha
- Coentros picados q.b. p/ polvilhar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2844.9 kJ / 680 kcal
- Eiwitten
- 42.4 g
- Koolhydraten
- 80.6 g
- Vetten
- 18.8 g
- Verzadigd vet
- 3.3 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 1436.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Hambúrgueres de curgete
45min
Arroz de atum com coentros
40min
Tortilha de atum no forno
1h 30min
Piza torcida
1h 30min
Empadão de atum
1h 10min
Papelote de salmão com noodles e creme de alho-francês
40min
Caçarola de bacon e alho-francês
1h 15min
Esparguete de açafrão com peixe
50min
Carbonara com couve
35min
Gressinos com dip de chocolate branco
25 Min
Almôndegas de peru
40min
Arroz com salmão a vapor
30min