Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g cebola
- 200 g azeite
- 200 g bacalhau demolhado e desfiado
- 100 g tomate em pedaços
- 500 g água
- 1 c. chá de sal
- 600 g pão saloio ou rústico, cortado em pedaços pequenos
- 4 ovos médios batidos
- Salsa picada q.b. p/ polvilhar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 4539.4 kJ / 1085 kcal
- Eiwitten
- 55.3 g
- Koolhydraten
- 76.8 g
- Vetten
- 61.1 g
- Verzadigd vet
- 10.2 g
- Vezels
- 6.7 g
- Natrium
- 4947.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Açorda de marisco
30min
Risoto à alentejana
30min
Douradas com açorda de coentros
45 min
Açorda de tomate
20min
Arroz de bacalhau com espinafres e feijão
30min
Bacalhau à Soutelo
25min
Escabeche de bacalhau
30min
Açordas de bacalhau e coentros com arroz de grelos
1 godz.
Bacalhau gratinado com couve
1 Std. 35 Min
Bacalhau à abade de Priscos
50 min
Açorda de tomate e ovas com peixe assado
1u. 5min
Açorda de alheira e grelos
35min