Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g cebola
- 200 g azeite
- 200 g bacalhau demolhado e desfiado
- 100 g tomate em pedaços
- 500 g água
- 1 c. chá de sal
- 600 g pão saloio ou rústico, cortado em pedaços pequenos
- 4 ovos médios batidos
- Salsa picada q.b. p/ polvilhar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 4539.4 kJ / 1085 kcal
- Eiwitten
- 55.3 g
- Koolhydraten
- 76.8 g
- Vetten
- 61.1 g
- Verzadigd vet
- 10.2 g
- Vezels
- 6.7 g
- Natrium
- 4947.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Arroz de peixe
55min
Migas de broa com bacalhau
30min
Arroz de tamboril
35 Min
Açorda de tomate
20 min
Canja de maruca
35 Min
Arroz de bacalhau com espinafres e feijão
30min
Bacalhau à abade de Priscos
50min
Açorda de tomate e ovas com peixe assado
1 godz. 5 min
Douradas com açorda de coentros
45min
Risoto à alentejana
30min
Empadão de bacalhau com camarão e espinafres
1h 10min
Açorda de marisco
30min