法式傳統澄清牛肉湯

法式傳統澄清牛肉湯

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u. 25min
4 人份

Ingrediënten

  • 蛋白
    1 個
  • 牛絞肉
    500 克
  • 紅蘿蔔 洗淨,去皮切塊(約3公分)
    150 克
  • 韭蔥 洗淨,切段(約3公分)
    50 克
    50 克 大蔥, ,洗淨,切段(約3公分)
  • 洋蔥 切塊(約3公分)
    150 克
  • 百里香
    ½ 茶匙
  • 牛肉高湯
    1500 克
  • 黑胡椒粗粒
    ½ 茶匙
  • 依個人口味調整
    ¼ 茶匙

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 4 人份

Natrium 4217.4 mg
Eiwitten 189.6 g
Calorieën 11670.8 kJ / 2787.2 kcal
Vetten 198.5 g
Vezels 19.2 g
Verzadigd vet 361.3 g
Koolhydraten 52 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...