Apparaten en accessoires
法式傳統澄清牛肉湯
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u. 25min
4 人份
Ingrediënten
-
蛋白1 個
-
牛絞肉500 克
-
紅蘿蔔 洗淨,去皮切塊(約3公分)150 克
-
50 克 大蔥, ,洗淨,切段(約3公分)韭蔥 洗淨,切段(約3公分)50 克
-
洋蔥 切塊(約3公分)150 克
-
百里香½ 茶匙
-
牛肉高湯1500 克
-
黑胡椒粗粒½ 茶匙
-
鹽 依個人口味調整¼ 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 4 人份
Natrium
4217.4 mg
Eiwitten
189.6 g
Calorieën
11670.8 kJ /
2787.2 kcal
Vetten
198.5 g
Vezels
19.2 g
Verzadigd vet
361.3 g
Koolhydraten
52 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
藍帶主廚Raymond
4 recepten
Taiwan
Taiwan