Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
700
g de jarret de bœuf, avec os (voir "Conseil(s)")
of 300 - 400 g de viande de bœuf, sans os - 30 g d'huile végétale
- 120 g d'oignons, coupés en deux
- 100 g de carotte, coupée en rondelles (1 cm)
- 50 g de céleri-rave, coupé en morceaux (2 cm)
- 2 gousses d'ail, non pelées
- 1 - 1 ½ c. à café de sel
- 10 grains de poivre noir
- 5 grains de poivre de la Jamaïque
- 1 - 2 feuilles de laurier déshydratées
- 1200 - 1400 g d'eau
- Voeding
- per 1 bocal
- Calorieën
- 402 kJ / 96 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 8 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 1046 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chorba freekeh
1 Std.
Infusion aux zestes d'agrumes
25 min
Pasta maison
55 dk
Crème caramel
3h 50 min
Bouillon de légumes
1 Std. 20 Min
Champignons fermentés
6 Std. 30 Min
Cuisson de l'épeautre complet
35 min
Sauté de poivrons rouges avec des oignons
25 min
Glace pilée à la fraise (d'inspiration coréenne)
8h 5 min
Omelette aux champignons et aux herbes
30 Min
Chocolat chaud au lait de coco
10 min
Epi de maïs au beurre, cuisson vapeur
30 Min