Pierogi (ostedumplings)

Pierogi (ostedumplings)

5.0 3 beoordeling
Voorbereiding. 1u. 30min
Totaal 2u. 30min
50 stykker

Ingrediënten

Ostefyll
  • vann
    500 g
  • potet skrelt og delt i biter (3 cm)
    600 g
  • løk, gul (ca. 1), delt i fire
    150 g
  • smør, saltet
    50 g
  • semulegryn
    2 ts
  • kvarg, 40% fett (se tips)
    500 g
  • havsalt etter smak
    1 ts
  • malt svart pepper etter smak
    1 ts
Deig
  • vann, varmt pluss ekstra til forsegling og koking
    250 g
  • egg
    1
  • druekjerneolje
    2 ss
  • hvetemel pluss ekstra til dryssing
    560 g
  • havsalt
    1 - 2 klype
Topping
  • smør, saltet delt i terninger
    120 g
  • løk i terninger, til pynt
    180 g
  • gressløk, fersk (optioneel) finhakket, til pynt

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 stykke

Natrium 91.3 mg
Eiwitten 3 g
Calorieën 400 kJ / 95 kcal
Vetten 4.5 g
Vezels 0.8 g
Verzadigd vet 1.8 g
Koolhydraten 10 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...

Alles tonen