Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 克 洋蔥, 切塊
- 20 克 培根片, 切小段
- 150 克 紅蘿蔔, 切小丁(約1公分)
- 150 克 西洋芹, 切小丁(約1公分)
- 1 片 乾燥月桂葉
- 400 克 馬鈴薯, 切塊(約3公分)
- 1 塊 高湯塊
- 800 克 水
- ¼ 茶匙 義大利綜合香料
- ½ 茶匙 鹽
- 1 小撮 黑胡椒粉
- 70 克 鮮奶油
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 119 kJ / 128 kcal
- Eiwitten
- 3.369 g
- Koolhydraten
- 18.994 g
- Vetten
- 4.512 g
- Vezels
- 2.433 g