豆芽炒五花

豆芽炒五花

4.3 6 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
3 人份

Ingrediënten

  • 五花肉 切片(約3x5x0.7公分或1.5x5x1公分)
    150 克
  • 米酒
    1 大匙
  • 5 克
  • 蒜頭
    10 克
  • 黃豆芽 洗淨瀝乾
    200 克
  • 韓國辣椒醬
    20 克
  • 韓國辣椒粉
    1 茶匙
  • 醬油
    1 大匙
  • 1 ½ 茶匙
  • 切段(約3公分)
    25 克
  • 新鮮香菜葉 少許
  • 白芝麻 少許

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 617.2 mg
Eiwitten 12 g
Calorieën 1085.1 kJ / 259.6 kcal
Vetten 19.9 g
Vezels 3.2 g
Verzadigd vet 32.8 g
Koolhydraten 8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...