Apparaten en accessoires
豆芽炒五花
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
3 人份
Ingrediënten
-
五花肉 切片(約3x5x0.7公分或1.5x5x1公分)150 克
-
米酒1 大匙
-
油5 克
-
蒜頭10 克
-
黃豆芽 洗淨瀝乾200 克
-
韓國辣椒醬20 克
-
韓國辣椒粉1 茶匙
-
醬油1 大匙
-
糖1 ½ 茶匙
-
蔥 切段(約3公分)25 克
-
新鮮香菜葉 少許
-
白芝麻 少許
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
617.2 mg
Eiwitten
12 g
Calorieën
1085.1 kJ /
259.6 kcal
Vetten
19.9 g
Vezels
3.2 g
Verzadigd vet
32.8 g
Koolhydraten
8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
美善品X李易
4 recepten
Taiwan
Taiwan