Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 克 五花肉 ,切片(約3x5x0.7公分或1.5x5x1公分)
- 1 大匙 米酒
- 5 克 油
- 10 克 蒜頭
- 200 克 黃豆芽 ,洗淨瀝乾
- 20 克 韓國辣椒醬
- 1 茶匙 韓國辣椒粉
- 1 大匙 醬油
- 1 ½ 茶匙 糖
- 25 克 蔥 ,切段(約3公分)
- 新鮮香菜葉 ,少許
- 白芝麻 ,少許
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1085.1 kJ / 259.6 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 19.9 g
- Verzadigd vet
- 32.8 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 617.2 mg