Apparaten en accessoires
洋蔥燉羊肉
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u. 50min
6 人份
Ingrediënten
-
原味優格3 大匙
-
蒜頭3 粒
-
萊姆汁1 大匙
-
豆蔻粉 另多備一點¼ 茶匙
-
肉桂粉¼ 茶匙
-
丁香粉 另多備一點¼ 茶匙
-
黑胡椒粉 另多備一點¼ 茶匙
-
香菜粉¼ 茶匙
-
羊肉 (去骨羊肩肉),少肥油為佳500 克
-
橄欖油1 大匙
-
洋蔥 去皮切絲3 顆
-
鹽1 小撮
-
新鮮香菜 洗淨後取葉子切碎3 大匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
17.813 g
Calorieën
1116 kJ /
266 kcal
Vetten
14.39 g
Vezels
3.06 g
Koolhydraten
16.453 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
最愛肉
11 recepten
Taiwan
Taiwan