Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 大匙 原味優格
- 3 粒 蒜頭
- 1 大匙 萊姆汁
- ¼ 茶匙 豆蔻粉, 另多備一點
- ¼ 茶匙 肉桂粉
- ¼ 茶匙 丁香粉, 另多備一點
- ¼ 茶匙 黑胡椒粉, 另多備一點
- ¼ 茶匙 香菜粉
- 500 克 羊肉 (去骨羊肩肉),少肥油為佳
- 1 大匙 橄欖油
- 3 顆 洋蔥, 去皮切絲
- 1 小撮 鹽
- 3 大匙 新鮮香菜, 洗淨後取葉子切碎
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1116 kJ / 266 kcal
- Eiwitten
- 17.813 g
- Koolhydraten
- 16.453 g
- Vetten
- 14.39 g
- Vezels
- 3.06 g