Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gist
- 65 g volle melk
- 10 g verse gist
- 60 g bloem, type 00 (Manitoba bloem)
Deeg
- 200 g bloem, type 00 (Manitoba bloem)
- 70 g volle melk
- 2 eierdooiers
- 65 g suiker
- 70 g Griekse yoghurt
- 1 snuifje zout
- 50 g zachte boter
- 100 g chocoladedruppels, wit
- 50 g gedroogd fruit (rode vruchten), gedrenkt in water, uitgeknepen en goed gedroogd
Afwerking
- 2 eiwitten
- hazelnoten, gehakt
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1670.8 kJ / 399.3 kcal
- Eiwitten
- 9.9 g
- Koolhydraten
- 58.7 g
- Vetten
- 8.3 g
- Verzadigd vet
- 5.5 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 25.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bessenmousse
4 Std. 50 Min
Gougère-soezen met zalmmousse
25h 35min
Peergelei
Geen beoordelingen
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Geen beoordelingen
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Geen beoordelingen
Paastuin
Geen beoordelingen
Ingemaakte citroenen
Geen beoordelingen
Baba met rum
Geen beoordelingen
Abrikozenlikeur
30min
Amaretti van abrikoos
40 Min
Kwarktaartjes met pistache en mango
2 Std. 30 Min
Kruidenvinaigrette
Geen beoordelingen