
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gist
- 65 g volle melk
- 10 g verse gist
- 60 g bloem, type 00 (Manitoba bloem)
Deeg
- 200 g bloem, type 00 (Manitoba bloem)
- 70 g volle melk
- 2 eierdooiers
- 65 g suiker
- 70 g Griekse yoghurt
- 1 snuifje zout
- 50 g zachte boter
- 100 g chocoladedruppels, wit
- 50 g gedroogd fruit (rode vruchten), gedrenkt in water, uitgeknepen en goed gedroogd
Afwerking
- 2 eiwitten
- hazelnoten, gehakt
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1670.8 kJ / 399.3 kcal
- Eiwitten
- 9.9 g
- Koolhydraten
- 58.7 g
- Vetten
- 8.3 g
- Verzadigd vet
- 5.5 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 25.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bessenlikeur
30min
Kip- en aspergetaartjes
1u. 35min
Venusschelpen op zeemanswijze
30min
Kippennoedelsoep
1u. 35min
Zwarte woud kerstbuche
1u. 30min
Gestoomde chocoladecake met slagroom
1u. 10min
Champignon en spinazie lasagne
Geen beoordelingen
2u. 15min
Pindakaas
Geen beoordelingen
5min
Napoleon hoedjes
Geen beoordelingen
2u.
Heerlijke herfstdressing
Geen beoordelingen
10min
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Geen beoordelingen
35min
Citroenslush met champagne
Geen beoordelingen
10min