Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gist
- 65 g volle melk
- 10 g verse gist
- 60 g bloem, type 00 (Manitoba bloem)
Deeg
- 200 g bloem, type 00 (Manitoba bloem)
- 70 g volle melk
- 2 eierdooiers
- 65 g suiker
- 70 g Griekse yoghurt
- 1 snuifje zout
- 50 g zachte boter
- 100 g chocoladedruppels, wit
- 50 g gedroogd fruit (rode vruchten), gedrenkt in water, uitgeknepen en goed gedroogd
Afwerking
- 2 eiwitten
- hazelnoten, gehakt
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1670.8 kJ / 399.3 kcal
- Eiwitten
- 9.9 g
- Koolhydraten
- 58.7 g
- Vetten
- 8.3 g
- Verzadigd vet
- 5.5 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 25.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegan pudding
15 min
Pikante kikkererwten en linzen broodbeleg
Geen beoordelingen
Oost-Europese brunch
Geen beoordelingen
Lactose- en glutenvrije pistachecrème
12h 15min
Mango-kokos lekkernij
Geen beoordelingen
Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling
2 godz. 30 min
Veenbes & rode biet koekjes
Geen beoordelingen
Turkse flatbreads
2h 10 min
Gazellehoorns
1h
Zoet Marokkaans gebak (Briouettes)
35 Min
Linzenbrood
1 Std. 55 Min
Vleesballetjes met parelrijst
Geen beoordelingen