
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pâte brisée
- 300 g de farine, type 00
- 150 g de beurre en morceaux
- 1 c. à café de sel
- 100 g d'eau
Garniture
- 500 g de potiron en morceaux
- 500 g de pommes de terre épluchées, en morceaux (1 cm)
- 200 g de lait entier
- 30 g de beurre
- 5 g de sel
- 1 pincée de noix de muscade moulue
Montage
- 150 g de fromage taleggio en tranches
- 150 g de jambon du Tirol en tranches
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 321 kcal / 1341.8 kJ
- Eiwitten
- 11.3 g
- Vetten
- 19.4 g
- Koolhydraten
- 27.6 g
- Vezels
- 2.1 g
- Verzadigd vet
- 10.3 g
- Natrium
- 516.7 mg