Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1350 g de agua
-
30
g de zumo de limón
of 1 cucharadita rasa de ácido ascórbico (vitamina C en polvo) - 4 trozos de panceta curada de 8 x 5 cm
- 60 g de aceite de oliva
- 600 g de ramilletes de coliflor de 3 cm
- 20 - 30 g de queso parmesano rallado
- 100 g de nata
- 1 cucharadita de humo líquido (optioneel)
- 1 ¼ cucharadita de sal
- 5 - 6 ramitas de hierbas frescas variadas (solo las hojas y parte del tallo)
Montaje
- 2 - 4 pellizcos de sal negra
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2406 kJ / 575 kcal
- Eiwitten
- 22.2 g
- Koolhydraten
- 5.2 g
- Vetten
- 51.7 g
- Verzadigd vet
- 18.5 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 2106.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Puré de coliflor
40 min
Puré de coliflor trufado
25min
Caldo de carne (Cocción lenta)
3h 50min
Vichyssoise de guisantes con chispa
40 min
Pollo teriyaki (Al vacío)
2h
Preparaciones básicas (Batch cooking)
3h
Rodaballo al cava con arroz basmati
40 min
Ternera en salsa con glaseado (Cocción lenta)
4 Std.
Hamburguesas pulled pork con coleslaw (Cocción lenta)
5h
Carrilleras al brandy (Cocción lenta)
4 Std.
Huevos mollet, puré de zanahoria y panecillos de coco al vapor
2h
Ternera guisada con zanahorias (Cocción lenta)
3 Std. 20 Min