Panceta con puré de coliflor tostada al vacío

Panceta con puré de coliflor tostada al vacío

4.7 18 beoordelingen
Voorbereiding. 45min
Totaal 5u. 20min
4 raciones

Ingrediënten

  • 1350 g de agua
  • 30 g zumo de limón
    1 cucharadita rasa de ácido ascórbico (vitamina C en polvo)
  • 4 trozos de panceta curada de 8 x 5 cm
  • 60 g de aceite de oliva
  • 600 g de ramilletes de coliflor de 3 cm
  • 20 - 30 g de queso parmesano rallado
  • 100 g de nata
  • 1 cucharadita de humo líquido (optioneel)
  • 1 ¼ cucharadita de sal
  • 5 - 6 ramitas de hierbas frescas variadas (solo las hojas y parte del tallo)
Montaje
  • 2 - 4 pellizcos de sal negra

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Natrium 2106.3 mg
Eiwitten 22.2 g
Calorieën 2406 kJ / 575 kcal
Vetten 51.7 g
Vezels 3.6 g
Verzadigd vet 18.5 g
Koolhydraten 5.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...