Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1350 g de agua
-
30
g de zumo de limón
of 1 cucharadita rasa de ácido ascórbico (vitamina C en polvo) - 4 trozos de panceta curada de 8 x 5 cm
- 60 g de aceite de oliva
- 600 g de ramilletes de coliflor de 3 cm
- 20 - 30 g de queso parmesano rallado
- 100 g de nata
- 1 cucharadita de humo líquido (optioneel)
- 1 ¼ cucharadita de sal
- 5 - 6 ramitas de hierbas frescas variadas (solo las hojas y parte del tallo)
Montaje
- 2 - 4 pellizcos de sal negra
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2406 kJ / 575 kcal
- Eiwitten
- 22.2 g
- Koolhydraten
- 5.2 g
- Vetten
- 51.7 g
- Verzadigd vet
- 18.5 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 2106.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema de puerro con parmesano
45 Min
Puré de coliflor
40 Min
Albóndigas de pavo con salsa cremosa
45 Min
Salmón en papillote con puerros a la crema (MEATER)
1 Std.
Rollitos de pollo con hojas de puerro
55min
Menú: Crema de champiñones. Filetes de pavo con verduras y salsa cremosa de queso
1 Std.
Peras con salsa de canela (Al vacío)
2h 5min
Salmón teriyaki al vacío
1小时 20 分钟
Espárragos con huevos poché (Al vacío)
1小时 20 分钟
Costillas de cerdo coreanas con minitortillas (Cocción lenta)
4 godz. 10 min
Boeuf bourguignon en cocción lenta
3 Std. 30 Min
Merluza con costra de patata y crema de puerros ahumada
45 Min