Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g d'eau
- 1 branche de thym frais, effeuillée
- 2 feuilles de laurier déshydratées
- 1 bouquet de persil frais
- 600 g de sauté de veau, coupé en morceaux
- 300 g de carottes, émincées
- 200 g de blanc de poireau, émincé
- 300 g de champignons de Paris frais, brossés et coupés en quatre ou en six
- 20 g de beurre
- 15 g de farine
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- ¼ c. à café de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1339 kJ / 320 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 9 g
Alternatieve recepten
Bœuf carotte
1h 35min
Bœuf bourguignon
2h 30min
Poulet de la "Mère Blanc"
1h 15min
Lapin à la moutarde
1h
Blanquette de veau
1h 15min
Sauté de veau Marengo
1h 15min
Lapin marengo
1h
Blanquette de veau
1h
Bœuf bourguignon
1 Std. 25 Min
Lapin à la provençale
1h
Blanquette de veau vapeur
1h 10min
Osso-buco
1h 20 min