Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de almejas frescas
- 1 - 2 cucharaditas de sal gorda
- 250 g de agua
- 400 g de patatas de guarnición peladas
- 1 centollo de 500-600 g
- 1 bogavante de 500-600 g
- 1500 g de lomos de rape sin piel ni hueso en medallones de 2 cm
Salsa y horneado
- 50 g de sidra natural asturiana
- 4 dientes de ajo
- 5 - 6 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 250 g de cebolla en trozos
- 50 g de aceite de oliva
- 1 cucharada colmada de harina (y algo más para enharinar)
- 50 g de tomate frito
- 500 g de calamares frescos en trozos de 3 cm
- 1 pastilla de caldo de pescado desmenuzada
- 1000 g de mejillones frescos limpios
- 1000 g de gambones crudos enteros
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2242 kJ / 536 kcal
- Eiwitten
- 88.8 g
- Koolhydraten
- 14.8 g
- Vetten
- 13.6 g
- Verzadigd vet
- 2.6 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 1215.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Casadielles
3h
Orejas de carnaval
30min
Pastel de cabracho
2 Std. 50 Min
Sopa marinera asturiana
30min
Croquetas de centollo
7 godz.
Caramelos de casadielles
25 min
Sopa de pescado
55 min
Boquerones rellenos de jamón y queso
30min
Carbayones
1h 25min
Torrijas con crema pastelera tostada
40min
Rape en salsa americana
1h
Mejillones zamoranos en salsa picante
30min