Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de almejas frescas
- 1 - 2 cucharaditas de sal gorda
- 250 g de agua
- 400 g de patatas de guarnición peladas
- 1 centollo de 500-600 g
- 1 bogavante de 500-600 g
- 1500 g de lomos de rape sin piel ni hueso en medallones de 2 cm
Salsa y horneado
- 50 g de sidra natural asturiana
- 4 dientes de ajo
- 5 - 6 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 250 g de cebolla en trozos
- 50 g de aceite de oliva
- 1 cucharada colmada de harina (y algo más para enharinar)
- 50 g de tomate frito
- 500 g de calamares frescos en trozos de 3 cm
- 1 pastilla de caldo de pescado desmenuzada
- 1000 g de mejillones frescos limpios
- 1000 g de gambones crudos enteros
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2242 kJ / 536 kcal
- Eiwitten
- 88.8 g
- Koolhydraten
- 14.8 g
- Vetten
- 13.6 g
- Verzadigd vet
- 2.6 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 1215.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Congrio a la cerveza
30 min
Croquetas de pulpo con mayonesa de tinta de calamar
13h
Pastel de pescado y marisco con velouté y salsa verde
1h 30min
Cocochas con almejas (País Vasco)
45min
Minipastel de pescado y marisco
40min
Empanada rellena de patata, pulpo y langostinos
1h
Rape en salsa americana
1h
Crema de andaricas
50min
Chipirones rellenos
1h 10 min
Pastel de cabracho
2h 50min
Ensaladilla de patata con bogavante
1h 25min
Rape con salsa de carabineros
50min