Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 瓣 蒜头 ,切片
- 10 克 油
- 2 片 姜
- 1 只 梭子蟹 ,约130克,切块
- 40 克 蘑菇 ,切片
- 5 - 6 只 新鲜的虾
- 20 克 料酒
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- 400 克 水
- 5 克 生抽
- ¼ 茶匙 盐 (约1克)
- 1 把 粉丝 ,水里泡软后净重约200克
- 40 克 芹菜 ,切段
- 1 根 葱 ,切末
- 2 根 蟹肉棒 ,剥碎
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 2838 kJ / 679 kcal
- Eiwitten
- 36.7 g
- Koolhydraten
- 96.5 g
- Vetten
- 15.4 g
- Verzadigd vet
- 2.5 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 1505.7 mg