金枪鱼柚子醋拌饭

金枪鱼柚子醋拌饭

5.0 3 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 15min
1 人份

Ingrediënten

  • 白米饭 热的
    200 克
  • 寿司醋
    15 克
  • 牛油果 去皮去核取果肉,切块
    70 克
  • 特级初榨橄榄油
    25 克
  • 2 小撮
  • 白胡椒粉
    2 小撮
  • 柚子醋
    20 克
  • 新鲜金枪鱼 切5×2厘米片
    120 克
  • 蛋黄 选用可生食的鸡蛋蛋黄
    1 颗
  • 切末
    2 根
  • 柠檬皮 切末
    1 片

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 527.5 mg
Eiwitten 45.6 g
Calorieën 3829 kJ / 916 kcal
Vetten 46.6 g
Vezels 1.6 g
Verzadigd vet 2.7 g
Koolhydraten 78.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...