全酒紅麴豬肉飯

全酒紅麴豬肉飯

5.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 10min
Totaal 3u. 30min
4 人份

Ingrediënten

  • 長糯米 洗淨瀝乾
    200 克
  • 米酒
    250 克
  • 米酒
    3 大匙
  • 紅麴
    3 大匙
  • 老薑 洗淨,切塊
    80 克
  • 黑麻油
    30 克
  • 豬肉絲 (約2公分x1公分 )
    150 克
  • 700 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 462.2 mg
Eiwitten 12.9 g
Calorieën 1361.9 kJ / 325.8 kcal
Vetten 9.5 g
Vezels 1 g
Verzadigd vet 21.9 g
Koolhydraten 43.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...