Apparaten en accessoires
全酒紅麴豬肉飯
Voorbereiding. 10min
Totaal 3u. 30min
4 人份
Ingrediënten
-
長糯米 洗淨瀝乾200 克
-
米酒250 克
-
米酒3 大匙
-
紅麴3 大匙
-
老薑 洗淨,切塊80 克
-
黑麻油30 克
-
豬肉絲 (約2公分x1公分 )150 克
-
水700 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
462.2 mg
Eiwitten
12.9 g
Calorieën
1361.9 kJ /
325.8 kcal
Vetten
9.5 g
Vezels
1 g
Verzadigd vet
21.9 g
Koolhydraten
43.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
吃出美顏肌
10 recepten
Taiwan
Taiwan