Revet rosenkålsalat med bacon og tranebær

Revet rosenkålsalat med bacon og tranebær

4.5 2 beoordeling
Voorbereiding. 15min
Totaal 20min
6 porsjoner

Ingrediënten

  • baconterninger
    200 g
  • "extra virgin" olivenolje
    80 g
  • tranebær, tørkete
    100 g
  • gresskarfrø
    60 g
  • hvitløksfedd etter smak
    1 - 2
  • sitron tynne strimler av skall og 25 g saft
    1
  • sherryeddik
    20 g
    rødvinseddik
  • honning
    40 g
  • dijon sennep
    1 ss
  • havsalt
    1 ts
  • malt svart pepper
    ½ ts
  • rosenkål trimmet, delt i to hvis de er store
    500 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porsjon

Natrium 423 mg
Eiwitten 13 g
Calorieën 1614 kJ / 389 kcal
Vetten 29 g
Verzadigd vet 6 g
Koolhydraten 18 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...

Alles tonen