Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g oleju rzepakowego, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia formy
- 250 g mąki pszennej, plus dodatkowa ilość do oprószenia formy
- 50 g sera parmezan, pokrojonego na 3 cm kawałki
- 50 g sera gruyère, pokrojonego na 3 cm kawałki
- 150 g cukinii, pokrojonej na 3 cm kawałki
- 2 łyżeczki proszku do pieczenia (10 g)
- 3 jajka
- 125 g mleka
- 100 g kiełbasy chorizo, pokrojonej w 0,5-1 cm kostkę
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 884.5 kJ / 211.3 kcal
- Eiwitten
- 9.3 g
- Koolhydraten
- 17.8 g
- Vetten
- 11.5 g
- Verzadigd vet
- 3.3 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 346.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ziołowe bułeczki z pasztetem
1h 10 min
Ciasto z jabłkami (bez cukru)
1h 25 min
Jajka po szkocku
1h 25 min
Wytrawne ciasteczka parmezanowe
1h 25 min
Podpłomyk z szynką (Flammkuchen)
1h 15min
Ciasteczka z cebulą i kminkiem
50min
Batony warzywno-serowe
1h
Focaccia z kiełbasą
2h
Focaccia z jabłkiem i cebulą
1 Std. 55 Min
Galette z krojonymi jabłkami (TM5)
1h 20 min
Pudding z czerstwego pieczywa z jabłkami i twarogiem
1h 5min
Drożdżowe ciasto dyniowe
2 Std. 15 Min