Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry
- 75 g butter, cut into pieces, plus extra for greasing
- 150 g plain flour, plus extra for dusting
- 1 pinch salt
- ½ tsp vanilla sugar or ¼ tsp natural vanilla extract
- 50 g water
Topping
- 900 - 1000 g cooking apples, peeled, cored and cut into quarters
- 30 g caster sugar
- 10 g butter
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 915.4 kJ / 218.4 kcal
- Eiwitten
- 2.4 g
- Koolhydraten
- 32.7 g
- Vetten
- 9.4 g
- Verzadigd vet
- 6.1 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 22.9 mg
Alternatieve recepten
Fruit ice cream
10min
Apple cake
1h
Panforte ice cream bombe
48 Std. 25 Min
Home-style sponge cake
2 Std. 30 Min
Marble cake
2 godz.
Lemon cake
2 godz.
Quiche Lorraine
45 Min
Lemon tart
2 godz. 15 min
Strawberry jelly boats
4 Std.
Frozen fruit sorbet
10min
Berry mousse
5h
Steamed chocolate and prune puddings
1 Std. 30 Min