Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g Parmesan, in Stücken
- ½ Bund Petersilie, abgezupft
- 20 g Öl
- 70 g Speckwürfel
- 200 g Zwiebeln, in dünnen Scheiben
- 300 g Pfifferlinge ggf. halbiert
- 400 g Wasser
- 250 g Sahne
-
½
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 800 g Gnocchi, aus dem Kühlregal
- 30 g Speisestärke
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3002 kJ / 717 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 75 g
- Vetten
- 37 g
- Vezels
- 7.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Champignon-Spinat-Nudeln
30min
One-Pot-Pasta mit Spinat und Gorgonzola
30min
Schinken-Spinat-Pasta
30min
Pilzragout mit Spätzle
30min
Pilz-Käse-Nudeln mit Spinat
35min
Gnocchi in Spargel-Rahmsauce
50min
Mini-Maultaschen in Pilzrahm
30min
Bandnudeln mit Brokkoli-Lachs-Sauce
35min
Spätzle mit Spargel-Bärlauch-Rahmsauce
45min
Waldpilzgeschnetzeltes mit Laugenkroketten
30min
Gnocchi mit Gorgonzola-Champignon-Sauce
45min
Mini-Spinatknödel in Pilzsauce
1h