![Spaghetti mit Bärlauch-Carbonara Spaghetti mit Bärlauch-Carbonara](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/DB1D82B0-3F57-4237-A8C7-49D870D3D640/Derivates/bcd8645b-28b2-4d25-8bef-2e8d6cdd4ed9.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- Wasser zum Kochen
- Salz zum Kochen
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 30 g Olivenöl
- 150 g Katenschinken, gewürfelt
- 400 g Spaghetti
- 200 g Sahne
- 50 g Milch
- ½ TL Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- 4 Eier (siehe Tipp)
- 50 g Bärlauchblätter, frisch, in feinen Streifen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3574 kJ / 854 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 74 g
- Vetten
- 45 g
- Vezels
- 5.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kräuter-Tomaten-Knödel mit Gorgonzola-Speck-Sauce
2 Std.
Überbackene Knödel mit Spinat und Speck
1 Std.
Knusperspargel im Kräutermantel
40 min
Langos mit Senfcreme und Räucherlachs
1h 30min
Bärlauch-Käse-Sauce zu Nudeln
10 min
Bärlauch-Kartoffelpüree mit Senfbutter
50 min
Bärlauch-Spaghetti
30 min
Gnocchi mit Pfifferling-Rahm-Sauce
30 min
Lachs-Ei-Wraps mit Senfcreme
35 min
Spargel-Carbonara
30 min
Pikante Pasta mit Kabanossi und Rosenkohl
45 min
Gnocchi in Spargel-Rahmsauce
50 min